Αγορά
Δεν αγοράζουμε απλά πολύτιμα αντικείμενα, αγοράζουμε τις αξίες που δημιούργησε ο χρόνος πάνω τους.

Αν ένα αντικείμενο έχει αξία για εσάς, τότε η ειδική ομάδα της GOLDFUTURE θα κάνει το καλύτερο δυνατό για να το αγοράσουμε στην πραγματική αξία του. Εδώ όλοι βγαίνουμε κερδισμένοι, δημιουργώντας αξίες εμπιστοσύνης και ασφάλειας στις συναλλαγές μας.

Αγορά
Ακεραιότητα, αξιοπιστία, διαφάνεια, αξεπέραστη ποιότητα υπηρεσιών και φυσικά η ικανοποίηση του πελάτη. Αυτές είναι οι βασικές αρχές πίσω από κάθε συναλλαγή GOLDFUTURE.

 

  • Θέλουμε πάντα να προσεγγίζουμε τη σχέση μας με επαγγελματισμό και να δημιουργούμε αξιόπιστα και ασφαλή πλαίσια συναλλαγών. Η εκτίμηση γίνεται πάντα παρουσία πελάτη και πληρώνουμε άμεσα και σε μετρητά.
     
  • Αγοράζουμε κοσμήματα, χρυσές λίρες, επώνυμα ρολόγια, ηλεκτρονικά είδη, οδοντιατρικά μέταλλα, ασημένια σκεύη, διαμάντια και πολύτιμους λίθους όπως επίσης αγοράζουμε επώνυμα αξεσουάρ όπως: Hermes Burberry, Louis Vuitton, Chanel, Tory BurchPhillip Lim


 

Επαγγελματισμός, ασφάλεια και σιγουριά.
Πώς γίνεται η αγορά

Όλες οι συναλλαγές προϋποθέτουν την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας ή διαβατηρίου.

Επίσκεψη σε κατάστημα
Επίσκεψη σε κατάστημα

Επιλέξτε ανάμεσα στα καταστήματα Νέου Κόσμου και Αλίμου, και φέρτε τα πολύτιμα αντικείμενά σας για εκτίμηση.

Προσφορά
Προσφορά

Οι έμπειροι εκτιμητές μας, με ιδιαίτερη προσοχή και σεβασμό, θα εκτιμήσουν τα αντικείμενά σας και θα σας προσφέρουν την πραγματική τους αξία.

Συμφωνία
Συμφωνία

Αφου συμφωνήσουμε στην πραγματική αξία των αντικειμένων σας, θα λάβετε το ποσό άμεσα σε μετρητά.