Χρυσά δώρα για τα Χριστούγεννα

01.12.2022

Τα Χριστούγεννα είναι η εποχή των δώρων,  χαρίζουμε δώρα για να εκφράσουμε την αγάπη μας. Η χαρά των γιορτών που μας πλημμυρίζει μας κάνει να αναζητάμε το καλύτερο για τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

Νιώθουμε ξεχωριστοί τόσο όταν διαλέγουμε ένα δώρο όσο και όταν το λαμβάνουμε, αφού εκτός από την αξία του, εμπεριέχει και τον υψηλό συμβολισμό της γενναιόδωρης αγάπης.

Ειδικά για τις γιορτές, ο χρυσός εκφράζει με τον καλύτερο τρόπο την έννοια του χριστουγεννιάτικου δώρου, αφού συμβολίζει την αξία που κρατά για πάντα, την ευχή για σταθερότητα και ευμάρεια. Χρυσό προσέφεραν οι Μάγοι στη Φάτνη των Χριστουγέννων, ως σύμβολο καλοτυχίας και μακροζωίας. 

Η Χρυσή Λίρα, όπως και η ράβδος χρυσού (σε όποιο μέγεθος επιθυμούμε), είναι ένα δώρο που εντυπωσιάζει, έχει ισχυρό συναισθηματικό συμβολισμό και πρακτική αξία. Πολύτιμο, κρατά για πάντα και ρευστοποιείται ανά πάσα στιγμή. Γι’ αυτό και ο χρυσός θεωρείται ευέλικτο δώρο που ακόμα και μετά από χρήση ετών μπορεί κάποιος να το ανταλλάξει με χρήμα, κάτι που δεν ισχύει για κανένα άλλο καταναλωτικό αγαθό που δίνεται ως δώρο.

Η Χρυσή Λίρα Αγγλίας, συνδυάζοντας αυτή ακριβώς την αξία του χρυσού µε τα µοναδικά χαρακτηριστικά κορυφαίας ποιότητας και αισθητικής, είναι ένα πολύτιµο δώρο για τις γιορτές.
Αντίστοιχα μια ιδέα για ένα διαφορετικό χριστουγεννιάτικο δώρο αποτελούν και οι ράβδοι χρυσού. Μία διαχρονική επενδυτική αξία που συνδυάζει την “απόλυτη” καθαρότητα (99,99%, 24 καράτια) µε ποσότητες που ξεκινούν από τα µόλις 5 γραµµάρια και επομένως από χαμηλότερες τιμές από ότι η Χρυσή Λίρα. 
 
Στην Goldfuture σας δίνεται η δυνατότητα να αγοράσετε ή να πουλήσετε Χρυσές Λίρες και Ράβδους Χρυσού. 
Με απόλυτο σεβασμό στις ανάγκες του πελάτη , σας παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών χρυσού, όπως: πώληση, αγορά, εκτίμηση, υπηρεσίες φύλαξης και όλα αυτά με ανταγωνιστική τιμολόγηση.