Χρυσή λίρα: το πολυτιμότερο δώρο για μια ζωή

08.04.2021

Για τις ξεχωριστές περιστάσεις της ζωής μας όπως τη γέννηση ή τη βάφτιση ενός μωρού, το γάμο ενός αγαπημένου μας προσώπου, τίποτα δεν μπορεί να εκφράσει καλύτερα τις βαθύτερες ευχές μας για ευτυχία και μακροζωία από το χρυσό.

“Είναι ένα δώρο που ποτέ δεν ξεχνιέται”
Χρυσή λίρα: το πολυτιμότερο δώρο για μια ζωή

Η Χρυσή Λίρα, το διαχρονικό αυτό δώρο, έχει υψηλό συμβολισμό και εκτός από την οικονομική του αξία συμβολίζει την ευχή για παντοτινή ευημερία αλλά και την αιωνιότητα της σχέσης ανάμεσα σε αυτόν που το προσφέρει και αυτόν που το λαμβάνει. Είναι ένα δώρο που ποτέ δεν ξεχνιέται, δεν χάνει την αίγλη και την αξία του και συμβολίζει σε όλες τις εποχές την αγάπη, την ομορφιά και τη σταθερότητα.

Για όλους αυτούς τους λόγους, είναι το δώρο που κάνει τη διαφορά, στην περίσταση μιας βάφτισης ή ενός γάμου, καθώς διαφοροποιείται από οποιοδήποτε άλλο δώρο που μπορεί να φύγει από τη μόδα ή να χαλάσει στο πέρασμα του χρόνου.

Επίσης η Χρυσή Λίρα, εκτός από δώρο υψηλού συμβολισμού είναι και πρακτικό δώρο, αφού η αξία της μπορεί να ρευστοποιηθεί ανά πάσα στιγμή. Σε αντίθεση με τα χρηματικά δώρα, που μερικές φορές δημιουργούν αμηχανία, η Χρυσή Λίρα, ουσιαστικά είναι ένα «χρηματικό δώρο», αλλά ταυτόχρονα είναι κομψό και συμβολίζει αξίες που ταιριάζουν με τις ιδιαίτερες στιγμές των αγαπημένων μας.

Η Χρυσή Λίρα Αγγλίας, συνδυάζοντας αυτή ακριβώς την αξία του χρυσού µε τα μοναδικά χαρακτηριστικά κορυφαίας ποιότητας και αισθητικής, έχει συνδεθεί µε σημαντικές πτυχές της ζωής µας και εξακολουθεί να προσφέρεται σαν πολύτιμο δώρο σε ξεχωριστές µας στιγμές.

Μια εναλλακτική πρόταση «πολύτιμου» δώρου, συνιστούν και οι ράβδοι χρυσού. Μία διαχρονική επενδυτική αξία που συνδυάζει την «απόλυτη» καθαρότητα (99,99%, 24 καράτια) µε ποσότητες που ξεκινούν από µόλις 5 γραµµάρια και επομένως από χαμηλότερες τιμές από ότι η Χρυσή Λίρα.

Η Τράπεζα Πειραιώς είναι η μοναδική εμπορική Τράπεζα στην Ελλάδα που σας δίνει τη δυνατότητα να αγοράσετε ή να πουλήσετε Χρυσές Λίρες και Ράβδους Χρυσού. Είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος και διανομέας του “The Royal Mint” (Βασιλικό Νομισματοκοπείο της Μεγάλης Βρετανίας) για την διάθεση χρυσών Λιρών Αγγλίας στην Ελλάδα και παρέχει ένα ολοκληρωμένο φάσμα προϊόντων και υπηρεσιών χρυσού, όπως: πώληση, αγορά, εκτίμηση, υπηρεσίες φύλαξης και όλα αυτά με ανταγωνιστική τιμολόγηση. Η Χρυσή Λίρα διατίθεται σε πουγκάκι (συσκευασία δώρου).

Τα πιο πολυτιμά δώρα όμως απαιτούν και ιδιαίτερη μεταχείριση. Γι’ αυτό στην GOLDFUTURE, προσεγγίζουμε με σεβασμό την εκτίμηση κάθε χρυσής λίρας και είμαστε σε θέση πάντα να σας προσφέρουμε την πραγματική της αξία. 


Πηγή Άρθρου: new.gr